V. ÖKOINDUSTRIA

Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

V. ÖKOINDUSTRIA
Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági
és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás
2017. november 8–10.
Budapest, a Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai u. 95.) 

kicsi okoindustri 5os logo

Értesüljön elsőként friss híreinkről!

Tripadvisor
2015. október 14-16. között sikeresen megrendeztük a IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást a Millenáris B Csarnokban, amely, a fenntarthatóság elvét követve, ismét karbon-semleges volt.

Ebben az évben Dr. Szabó László a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese vállalta a fővédnökséget. A kiállítást dr. Pana Petra, a Külgazdasági és Külügy Minisztérium külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. Dr. Áder János köztársasági elnök levélben köszöntötte a kiállítókatdownload pdf icon, látogatókat és vendégeket. A megnyitó ünnepségen az ÖKOOINDUSTRIA Nagydíjakat V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár adta át.

A IV. ÖKOINDUSTRIA Nagydíjat  Szolgáltatás kategóriában Molnár István EV (www.vizesmaci.hu) nyerte el, az anyag eltávolítás szívó technológiával c. pályázattal. Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJAT termék kategóriában a Clean-Way Környezetvédelmi és Közbeszerzési Kft. nyerte el. A cég által kifejlesztett termék egy olyan térképes alkalmazás az építési-bontási hulladék hasznosításhoz, amely valós idejű információkat tartalmaz, ezáltal elősegíti a keletkezett anyagok hasznosítását.

A kiállítás 3 napja alatt 82 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait az 4500 látogató számára. A kiállításon lengyel, német, szerb és osztrák kiállító is részt vett, a kiállításra látogatóként pedig szlovén, latin-amerikai és kameruni delegáció is érkezett.

A kiállításhoz 11 szakmai konferencia is csatlakozott, amelyek többek közt környezetvédelmi innovációk, a csomagolási hulladékok besorolása, a környezetvédelmi támogatási programok, körkörös gazdasági folyamatok, hulladékmegelőzés, környezetbarát városi áruszállítás, ill. a környezetmérnök oktatás jövőjével foglalkoztak. Az ÖKOKÁVÉZÓ-ban további 10 cégbemutatkozást és projektbemutató előadást lehetett meghallgatni. Az előadásokat a www.okoindustria.hu weboldalról le lehet tölteni.

A következő, V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások szakkiállítást 2017-ben szervezzük meg.

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

sajtóanyag pdfbendownload pdf icon

Főtámogató

mav

Támogatók

ingreen log tltsz 2000x1433 800x573transpack 2000x467 800x186
zip magazin logo 800x869 800x869zoldunio 2000x2517 800x1006

Hátra van még:

CO2 Neutral Web

music by: bensound.com
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.