V. ÖKOINDUSTRIA 2017, Vasúttörténeti Park, 2017 november 8-10.

Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

information in russian language

V. ÖKOINDUSTRIA
Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági
és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás
2017. november 8–10.
Budapest, a Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai u. 95.) 

kicsi okoindustri 5os logo

Értesüljön elsőként friss híreinkről!

Tripadvisor
okoindustria 2017 A4 felhivas C2 002
2015. október 14-16. között sikeresen megrendeztük a IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást a Millenáris B Csarnokban, amely, a fenntarthatóság elvét követve, ismét karbon-semleges volt.

Ebben az évben Dr. Szabó László a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese vállalta a fővédnökséget. A kiállítást dr. Pana Petra, a Külgazdasági és Külügy Minisztérium külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. Dr. Áder János köztársasági elnök levélben köszöntötte a kiállítókatdownload pdf icon, látogatókat és vendégeket. A megnyitó ünnepségen az ÖKOOINDUSTRIA Nagydíjakat V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár adta át.

A IV. ÖKOINDUSTRIA Nagydíjat  Szolgáltatás kategóriában Molnár István EV (www.vizesmaci.hu) nyerte el, az anyag eltávolítás szívó technológiával c. pályázattal. Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJAT termék kategóriában a Clean-Way Környezetvédelmi és Közbeszerzési Kft. nyerte el. A cég által kifejlesztett termék egy olyan térképes alkalmazás az építési-bontási hulladék hasznosításhoz, amely valós idejű információkat tartalmaz, ezáltal elősegíti a keletkezett anyagok hasznosítását.

A kiállítás 3 napja alatt 82 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait az 4500 látogató számára. A kiállításon lengyel, német, szerb és osztrák kiállító is részt vett, a kiállításra látogatóként pedig szlovén, latin-amerikai és kameruni delegáció is érkezett.

A kiállításhoz 11 szakmai konferencia is csatlakozott, amelyek többek közt környezetvédelmi innovációk, a csomagolási hulladékok besorolása, a környezetvédelmi támogatási programok, körkörös gazdasági folyamatok, hulladékmegelőzés, környezetbarát városi áruszállítás, ill. a környezetmérnök oktatás jövőjével foglalkoztak. Az ÖKOKÁVÉZÓ-ban további 10 cégbemutatkozást és projektbemutató előadást lehetett meghallgatni. Az előadásokat a www.okoindustria.hu weboldalról le lehet tölteni.

A következő, V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások szakkiállítást 2017-ben szervezzük meg.

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

sajtóanyag pdfbendownload pdf icon
A helyszíni látogatói regisztráció: 1000 Ft., mellyel konferenciáinkra is bejelentkezhet még.

Pana Petra
2015. október 14-én a kiállítás helyszínén, 13.00 órakor dr. Pana Petra, Külgazdasági Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkár Asszony, Külgazdasági és Külügyminisztérium, megnyitja a kiállítást.

Bővebben...

Tisztelt ÖKOINDUSTRIA Kiállítók és Látogatók!

Örömmel üdvözlöm a jövő iparágának képviselőit és látogatóit az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállításon!
Szabo Laszlo2
Az immár negyedik alkalommal megrendezett kiállítás mára Magyarország legnagyobb környezetipari szakmai seregszemléjévé vált. Ez az esemény is kifejezi és nyilvánvalóvá teszi a világ számára, hogy Magyarországon a környezetvédelem továbbra is kiemelt ügy.

Bővebben...

Támogató
mav

Hátra van még:

Hírek

Jelentkezzen kiállítóként a 2017-es Kiállításra

Már letölthető a 2017-es ÖKOINDUSTRIA Kiállítás jelentkezési lapja.
Jelentkezzen már most!

Sikeresen lezajlott a IV. ÖKOINDUSTRIA - Sajtóanyag

2015. október 14-16. között sikeresen megrendeztük a IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást a Millenáris B Csarnokban, amely, a fenntarthatóság elvét követve, ismét karbon-semleges volt.
Sajtóanyag letöltése pdf-ben...download pdf icon
Bővebben...:

Töltse le harmadik, szeptemberi hírlevelünket!

Kísérő konferenciák

A Kiállítás kísérőrendezvényeit már megtekinthetők!

Töltse le második, júliusi hírlevelünket!

CO2 Neutral Web

A kiállítást a Generali biztosítja

generali logo

music by: bensound.com
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.